Ambassadeurs

Maarten jan Leppink

Oprichter en distillateur. Na een internationale carrière bij multinationals in de Benelux, Duitsland en Italië in de chemie, besloot Maarten jan in 2018 dat het tijd werd voor een combinatie van ontwikkelen, produceren, verpakken en vermarkten van ambachtelijke producten op basis van natuurlijke grondstoffen. Dit werd het beroep van distillateur. Hij volgde met succes de cursus Distillateur in het jenevermuseum in Schiedam en bij Syntra in Hasselt (B).

Kimberley Chun

is onze geur- en smaakspecialist. Van jongs af aan wilde ze al Neus worden in de parfumindustrie. Ze koos voor een ander pad, maar volgde onlangs de cursus ‘Ruiken kun je leren’ bij Fenny van Wees. ‘Alle zintuigen zijn betrokken bij het distilleren, maar reuk speelt de hoofdrol: met de neus volgt een distillateur zorgvuldig wat er uit de ketel komt’ schrijft Fenny op de website van haar cursus. We zijn blij dat Kimberley ons team op dat gebied is komen versterken!

Angelica Keereweer

Is botanisch kunstenaar. Na een opleiding aan de Akademie voor Kunst en Industrie in Enschede (Schilderkunst), volgde zij de afgelopen jaren cursussen van gerenommeerde docenten op het gebied van botanisch tekenen.

Angelica tekent de kruiden, planten en vruchten die Stokerij Twentse Ketels gebruikt in haar distillaten. Je vindt ze terug op onze etiketten.Joke Neurdenburg

Is kleur- en stoffenspecialist. Ook zij volgde een opleiding (Mode) aan de Akademie voor Kunst en Industrie (AKI).

Na een internationale carrière op gebied van interieuradvies en mode, heeft zij zich in Twente gevestigd. Joke heeft de kleurstelling en de indeling van de stokerij voor haar rekening genomen.
Joke overleed op 11 augustus 2022.Dominique A

Is onze ambassadeur als het gaat om de verkrijgbaarheid van de producten van de stokerij in Haarlem en omstreken. Met haar kennis op horeca- en evenementengebied kent zij precies die locaties, waar onze producten ter plekke het beste kunnen worden geschonken. Zij volgde haar opleiding aan de InHolland-school (Media Entertainment Management) en volgde daarnaast een opleiding tot weddingplanner. Zij staat graag in de keuken en kent haar smaak en haar kruiden! Vandaar dat zij, met plaatselijke bartenders, ook aan de basis stond van onze cocktailrecepten voor SquareMountains Ginsane.

Mandy Manga

Is onze management-assistente en onder andere verantwoordelijk voor de webshop.

Als enige echte inwoner van Squaremountains, is haar echte identiteit geheim. Je kunt haar daarom zomaar overal tegenkomen in Squaremountains.

Communiceren kan alleen via mandy@squaremountains.nl, bellen helaas niet.